Find vej

Find vej


MindYourSport har kontorer i Hillerød og på Østerbro. Ved oplæg eller forløb for hold og klubber foregår samtaler, workshops og lignende i ofte i træningsmiljøet, f.eks. i hallen eller lokaler som klubben har adgang til.Østerbro

På Østerbro holder vi til i SportsFyssen’s

lokaler tæt på Trianglen. Adressen er

Østerbrogade 19 1.th, 2100 København Ø.


Med bus/tog                                                 

Bus 1A, 3A og adskillige andre busser kører til Trianglen, og derfra er der 2 minutters gang til SportsFyssen, som ligger på hjørnet af Østerbrogade og Sortedams Dossering, lige ovenpå MarathonSport. Med bus 1A kan du komme til både Svanemøllen St. og Østerport St. på et par minutter.


Med bil                                                   

Denne del af Østerbro ligger i den blå parkeringszone, hvor parkering koster 12kr/time. Der findes nogle parkeringspladser umiddelbart foran indgangen til SportsFyssen, men er de optagede, så er der parkeringsmuligheder på nogle af de mange sidegader til Østerbrogade.
Hillerød

Lige ved Frederiksborg Slotssø i Hillerød ligger

A2 Fysioterapi og Træning, hvor MindYourSport

også har kontor.

Adressen er Slotsgade 63B 1.tv, 3400 Hillerød. Med bus/tog                                                 

Bus 301, 302 og 303 kører alle fra Hillerød Station til Frederiksborg Slot, og lige ved siden af findes A2 Fysioterapi og Træning. Alterntivt kan man komme fra stationen til slottet til fods via den hyggelige gågade.


Med bil                                                   

Du kan parkere gratis på A2 Fysioterapi og Trænings parkeringspladser foran bygningen og i gården. Husk at registrere din nummerplade oppe i receptionen, når du kommer. 

MindYourSport                     

Mentaltræning, sports- og idrætspsykologi


Copyright © All Rights Reserved.