Sportshold

Sportspsykologi for hold


Man kan sagtens have en gruppe af rigtig dygtige sportsudøvere indenfor en sportsgren samlet uden at have et godt hold. Man kan sågar træne sammen time efter time og spille kamp efter kamp, uden at have et egentligt hold. At være et hold handler om at arbejde mod fælles mål og med holdets interesser i fokus.


En sportspsykologisk konsulent kan hjælpe jer som hold med at afklare og arbejde med en masse elementer omkring jeres daglige træning, som gør at det bliver nemmere at fungere harmonisk som hold og fokusere på sporten. Et forløb vil typisk indeholde undervisning omkring hvilke psykologiske processer man som hold og som individuel sportsudøver typisk kommer igennem, hvad man kan gøre i sådanne situationer, samt egentlig mental træning i grupper og workshops, hvor man kan få afklaret en masse ting som kan gavne holdets præstation.


Det er vigtigt at understrege, at den sportspsykologiske konsulent ikke vil dele fortrolige oplysninger om holdet med trænerstab eller andre, og dermed heller ikke kan have indflydelse på f.eks. udtagelse eller lignende.

MindYourSport                     

Mentaltræning, sports- og idrætspsykologi


Copyright © All Rights Reserved.